Zoek binnen deze site :

                                                            Klik hier voor contact

vereniging zoekt trainer/ster

inschrijven of oproep verwijderen

Handbalvereniging EHC uit Leidschendam (6-6-2011)

Het bestuur van handbalvereniging EHC is voor seizoen 2011-2012 op zoek naar een train(st)er/coach voor de damesselectie.
Bij de dames gaat het om een enthousiast team dat het afgelopen jaar een behoorlijke dip heeft gehad door enorm veel blessures. De 2 jaren hiervoor werd zeer goed gepresteerd. Op het veld speelt DS1 1e klasse en in de zaal zijn ze het afgelopen seizoen na promotie naar 1e klasse weer gedegradeerd naar de 2e klasse. Het DS2 team is een gezellig team, dat toch ook graag wil presteren. Zij zijn het afgelopen seizoen wel gepromoveerd en hopen dat het komende seizoen wederom te doen. De DAJ1 heeft een prima seizoen gedraaid in de 2e klasse zaal.

Contact
Mocht u interesse hebben in deze vacature, neemt u dan contact op met Erwin van der Meulen 06-18665569,
Karen Klein 06-21285759, of
e-mail naar secretariaat@hv-EHC.nl.


Handbalvereniging SC Overwetering uit het Overijsselse Olst (27-05-2011)

Handbalvereniging SC Overwetering uit het Overijsselse Olst zoekt voor het seizoen 2011-2012 een trainer(ster)-coach voor haar DS1 team dat uitkomt in de 1 ste klasse afd Oost.
SC Overwetering is een ambitieuze vereniging die inmiddels al 3 seizoenen actief is op 1 ste klasse niveau.

Contact
Voor meer info kunnen belangstellenden contact opnemen met Miranda Jansen, tel.0570563553, email: jansenmiranda@hetnet.nl


Handbalvereniging Roda ´71 uit Rotterdam (9-5-2011)

Trainer gezocht voor de dames senioren en dames junioren

Handbalvereniging Roda ´71 is een gezellige vereniging uit Rotterdam waar al tientallen jaren handbal gespeeld wordt en gezelligheid en prestaties hand in hand gaan.

Voor het aankomende seizoen 2011-2012 zijn wij voor onze damesgroep op zoek naar een
Enthousiaste trainer / coach (M/V).

De damesgroep bestaat uit een mix van ervaren dames met de nodige spelervaring en een groep enthousiaste meiden van verschillend niveau. Afgelopen seizoen is een geheel nieuw klein team gestart dat gaandeweg is uitgebreid met veel nieuwe meiden. Het komende jaar willen wij verder doorgroeien. De dames trainen twee keer in de week.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer die bij voorkeur ruime trainerservaring heeft en zo mogelijk in het bezit is van een trainersdiploma. Belangrijker is echter dat hij / zij er plezier in heeft om jonge meiden individueel beter te maken, goed in teamverband kan samenwerken, goede communicatieve vaardigheden bezit en midden in de groep staat.


Contact
Contact Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met Arno Meijer (06 20645510) of arno_meijer@hotmail.com en kom een keer langs voor een kijkje op ons sportveld. Natuurlijk kun je ook contact opnemen als je iemand weet die past bij het bovenstaande profiel. Voor meer informatie over onze vereniging en een sfeerimpressie, kijk op www.roda71.nl.


HV Helius in Hellevoetsluis (9-5-2011)

HV Helius in Hellevoetsluis is op zoek naar een enthousiaste, technisch en tactisch goed onderlegde train(st)er voor onze zeer getalenteerde Junioren/Senioren groep.
Het potentieel van deze groep is aanzienlijk waarbij er ook nog talenten rondlopen bij de huidige b-jeugd.
Ben jij die train(st)er /coach die deze groep technisch en tactisch naar een nog hoger niveau kan brengen zonder daarbij het sociale aspect uit het oog te verliezen. Vanuit de vereniging is er een duidelijke handbal visie die als ondersteuning kan dienen. Er wordt getraind op dinsdag en donderdag op zowel het veld als in de zaal.

Helius is een gezellige vereniging waarvan iedereen een bijdrage wordt verwacht in het goed laten functioneren van de vereniging.

Contact
Heb je interesse om deze groep in de komende jaren verder te laten groeien en onderdeel te worden van de te verwachten successen, wacht dan niet langer en neem contact op met Piet Winterberg of Michel Haak per e-mail ctz@hvhelius.nl


Handbal Studentenvereniging Beertje uit Utrecht (2-5-2011)

Handbal Studentenvereniging Beertje uit Utrecht zoekt trainer(s)/coach!

Deze gezellige handbalvereniging bestaat uit zo'n 50 enthousiaste leden, van beginner tot gevorderd. We trainen iedere dinsdagavond in twee verschillende groepen, en vanaf komend seizoen komt daar vanwege een nieuw competitieteam een training bij op vrijdagavond. Iedere groep bestaat uit zo'n 15 leden van gelijk niveau. Vanaf komend seizoen zal er ook een competitie op zondag worden gespeeld door een damesteam, maar tijdens de trainingen zijn er ook heren aanwezig. Afgelopen jaar zijn we kampioen geworden in de recreantencompetitie. In plaats van deze competitie zullen we komend seizoen beginnen in de laagste klasse van een reguliere weekendcompetitie.

Wegens het vertrek van onze hoofdtrainer en de komst van een nieuw competitieteam zijn wij op zoek naar twee enthousiaste en sportieve trainers om ons de fijne kneepjes van het handbal bij te brengen, en om het nieuwe competitieteam te laten promoveren. Uiteraard staat hier een vergoeding tegenover!

Contact
Voor meer informatie over onze vereniging, het competitieteam of de vacature kun je contact met ons opnemen via bestuur@hvbeertje.nl
http://hvbeertje.nl


Handbalvereniging HAVAS (23-4-2011)

HAVAS zoekt train(st)er/coach voor heren selectie 2011-2012.

Afgelopen seizoen was erg succesvol voor de heren. De heren 1 zijn kampioen geworden in de regio en komen volgend jaar uit in de hoofdklasse.
De heren 2 promoveren ook en komen volgend jaar uit in de eerste klasse.
De heren selectie, een mix van twintig geroutineerde senioren en aanstormende talenten willen er voor zorgen dat HAVAS hogerop komt.
Om dit waar te maken heeft de groep behoefte aan een gemotiveerde trainer/coach die samen met de groep de uitdaging aan gaat.
Havas bestaat al bijna 30 jaar in Almere en is een van de grotere handbalverenigingen van Nederland.
Naast de dames en de heren die op hoog niveau spelen, hebben we ook sterke jeugdteams, recreanten en een en een team met spelers met een verstandelijke beperking.

Contact
Mocht je interesse hebben en je taak serieus nemen dan willen wij graag met jou in contact komen. mailadres: tz@handbalvereniginghavas.nl


Handbalvereniging EDH te Delft (23-4-2011)

Handbalvereniging EDH te Delft zoekt voor het seizoen van 2011-2012 een trainer/coach voor de dames A- jeugd.
Dames B zal in dit seizoen overgaan naar de A, hierdoor krijg je mogelijkheid tot selectie voor het 1ste als 2de team van de A jeugd.

De coach zal het eerste team begeleiden, maar zal de volledige selectie trainen. EDH heeft een eigen accommodatie met 2 buiten velden.
Het zijn twee enthousiaste teams, die open staan voor trainers en zeer ambitieus. Afgelopen jaar is het B jeugd kampioen geworden op het veld en de dames A in de zaal. Er zijn 4 tal meiden die ook met dames 1 mee hebben gedaan, dus genoeg ervaring.

Contact
Heeft u interesse of vragen, dan kunt u altijd bellen of mailen: 0641609880 of sodabaroustayar@hotmail.com


Handbalvereniging Baarn (23-3-2011)

Het eerste handbal herenteam van SV Baarn is dit zaalseizoen ongeslagen kampioen geworden in de eerste klasse MN. Het team maakt promotie naar de regio klasse. Daar wil het team de volgende stap maken.
Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiate trainer/coach, net als het team zelf.

Contact
Mocht u hierin een uitdaging zien of mocht u eerst meer informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met: Wilt u die uitdaging in stappen of mocht u eerst informatie wensen, neem dan contact op met:
Gill Pinchetti
Teambegeleider/coach HS1
06 30002326
gipi@planet.nl
Website”: http://svbaarn-handbal.nl/


Handbalvereniging Taxandria (Oisterwijk, Noord Brabant) (21-2-2011)

Taxandria wil, met het huidig jonge HS3 team, aangevuld met jonge spelers uit het huidige HS1 team, vanaf komend handbalseizoen een nieuwe weg inslaan.
Daarbij wordt gedacht aan het aantrekken van een trainer, die voldoet aan het onderstaande profiel:
gediplomeerd handbaltrainer, die
goed kan werken met een HS-team dat in opbouw is,
goed kan omgaan met jeugdige spelers met een gemiddelde leeftijd van ca 20 jaar,
binnen een tijdstraject van 3 jaar een jong (onervaren) team naar een volwaardig HS1 kan laten doorgroeien,
goede sociale vaardigheden heeft,
past in de vereniging Taxandria en achter doelstellingen staat,
fysiek in staat is om handbaltechnische vaardigheden voor te doen.

Contact
Mocht u hierin een uitdaging zien of mocht u eerst meer informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met: Reinier Vermin
tel. 013 - 5217229


HV Beilen (1-2-2011)

HV Beilen zoekt m.i.v. seizoen 2011/2012.
Ambitieuze trainer/coach voor heren senioren. (1e klasse.)
en
Ambitieuze trainer/coach voor dames senioren. (2e klasse.)

De HV Beilen is voor beide jonge teams op zoek naar een trainer/coach om het nivo nog verder op te krikken.

Informatie vereniging : www.hvbeilen.nl

Contact
Contactpersoon :
G. Heling / T.C.
Telefoon : 06-41784109
E-mail : g.heling@home.nl


HSV ‘69 - De Hoef(5-1-2010)

Trainer gezocht voor HSV Dames 1!
De handbaldames 1 van HSV in De Hoef zijn dringend op zoek naar een enthousiaste train(st)er!
Het team, bestaande uit meiden van 17 t/m 24 jaar, heeft voor het aankomende seizoen nog geen trainer. We zoeken iemand die plezier heeft in het geven van handbaltraining en bereid is om 2 avonden in de week trainingen te geven. In het binnenseizoen trainen we op dinsdagavond in sporthal De Vlijt in Zevenhoven.

Contact
Mocht u hierin een uitdaging zien of mocht u eerst meer informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met:
Ben of ken je iemand die de dames wil trainen? Of wil je misschien extra informatie?
Neem dan vrijblijvend contact op met Sanne Felix: 06-40429380. Mailen kan natuurlijk ook:
sannefelix@hotmail.com


Handbalvereniging The Flyers (Wijchen, Gelderland) (12-9-2010)

Wij zijn op zoek naar een handbaltrainer/coach voor onze Heren Senioren en Heren A-jeugd, wij spelen momenteel met dit team in de 3e klasse van het NHV-Oost.
Met de blik op de toekomst en potentiële groei in het achterhoofd zoeken wij dus iemand die houdt van een uitdaging.

Contact
Tel: 024-3789642 en of @: m.v.megen@lycos.com Michel van Megen; Technische Commissie H.V. The Flyers.


HV Helius (2-9-2010)
Wij zijn op zoek naar een trainer voor onze HAJ.
Deze groep is afgelopen jaar als B-jeugd 2e geworden op de NK en is in zijn geheel overgegaan naar de A-Jeugd.
De huidige trainer kan nog maar 1 maal in de week en de opengevallen plek is voorlopig ingevuld door onze voorzitter.
Graag willen wij in contact komen met een trainer die capabel is om een dergelijke groep te trainen c.q. coachen.
Het liefst al voor het lopende seizoen maar in ieder geval voor het volgend seizoen.

Contact

Piet Winterberg
Dag Hammarskjoldlaan 54
3223 HE Hellevoetsluis
Tel. 0181-321348
Mob. 06-24720876

HV White Demons (28-6-2010)
HV White Demons zoekt trainer/ster voor 2e team.
Dit team speelt in de 1e Klasse en is een opleidingingsteam voor jonge spelers die de stap naar het 1e Heren team (1e divisie) willen en kunnen maken.

Dit team bestaat uit enkele ervaren spelers, maar vooral spelers die overkomen van onze junioren, talentvolle spelers van de HV Dongen, waarmee wij een samenwerkings verband hebben gesloten, die nog net het 1e team niet halen.

Deze groep traint gedeeltelijk samen met het 1e team en gedeeltelijk zelfstandig.

Contact

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Wim Klerkx via wamklerkx@zonnet.nl of bel even naar 06-51467538.


Studentenhandbalvereniging Beertje uit Utrecht (27-5-2010)
Studentenhandbalvereniging Beertje uit Utrecht zoekt per seizoen 2010-2011 een trainer (m/v).
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste trainer om onze studentleden te trainen.
De trainingen vinden iedere dinsdagavond plaats op sportcentrum Olympos (op de Uithof). We trainen met heren en dames samen en hebben tevens een (dames)competitieteam.
We hebben al 1 trainer/coach voor het competitieteam, maar willen graag uitbreiden naar een tweede trainer voor de overige leden.
Het niveau van onze leden verschilt van onervaren tot hoog niveau.
Zie jij hierin een uitdaging?

Contact

Heb je interesse of wil je meer informatie? Reageer dan op het volgende e-mail adres: bestuur@hvbeertje.nl of kijk op onze site: www.hvbeertje.nl


Handbalvereniging DES'72 te Papendrecht (11-5-2010)
Handbalvereniging DES'72 zoekt een enthousiaste trainer/coach voor zowel heren 1 als dames 1.
Heren 1 is een jong team, voortkomend uit de junioren, aangevuld met de jonge meer ervaren spelers uit het huidige heren 1.
Het team speelt in de zaal 2e klasse en op het veld 3e klasse.
Het damesteam bestaat uit jonge speelsters die al een paar jaar met elkaar handballen en zijn gericht op prestatie; spelen nu 3e klasse in de zaal en op het veld.
Wij zoeken enthousiaste trainers die twee keer per week voor deze groepen willen staan.

Contact

Ben je geinteresseerd, neem dan even contact op met Laura Hofman, laurahofman@msn.com.


Handbalvereniging Helius te Hellevoetsluis (11-5-2010)
Trainer (-ster) / coach gezocht voor komend handbalseizoen 2010-2011.
Wij zijn een jong enthousiast eerste heren team van handbalvereniging Helius te Hellevoetsluis.
Wij spelen in de zaal tweede klasse afdeling en op het veld derde klasse afdeling.
Wij zijn op zoek naar een trainer/coach die zich samen met ons in wil zetten om een stapje hogerop te komen.
Wij trainen twee keer in de week anderhalf uur.

Contact

Mocht je interesse hebben, neem dan contact met ons op via de e-mail. ctz@hvhelius.nl.


Handbalvereniging Hurry Up uit Zwartemeer (11-5-2010)
Handbalvereniging Hurry Up uit Zwartemeer zoekt voor de Dames 1 selectie een trainer(ster). Onze Dames zijn ongeslagen kampioen geworden en spelen nu in de Hoofdklassse.

Contact

Gerrit de Vries
Mail: mail@devriesinfo.nl
Gsm: 0620416639


Handbalvereniging Conventus (1-4-2010)
Conventus zoekt handbaltrainer sv Conventus is een gezellige vereniging die zowel Handbal als Korfbal accommodeert in een nieuw complex in Zwijndrecht. Voor de handbal damesselectie zijn wij voor het nieuwe seizoen op zoek naar een gediplomeerde trainer die 2 keer in de week wil trainen en het DS1 team wil coachen. DS1 speelt in de 2e klasse en de selectie bestaat uit 2 senioren teams en 1 junioren team. Wij zoeken een trainer die naast sportieve prestaties in het veld ook aan het sociale aspect belang hecht.

Contact

Als u vindt dat de dames van Conventus bij u passen dan willen wij u graag uitnodigen voor een oriënterend gesprek met Bob Speets 06-22493810.


Handbalvereniging Celeritas te Bunnik (1-4-2010)
De Bunnikse Handbalvereniging Celeritas zoekt een trainer voor haar heren.
Voor het handbalseizoen 2010 - 2011 (een langer verband is wenselijk) is Celeritas op zoek naar een trainer voor hun herenteams, het eerste team komt uit in de hoofdklasse A, het reserveteam komt uit in de afdelingsklas van Midden-Nederland.

Na het mislukte seizoen 2009-2010 wordt van de trainer een nieuwe start verwacht waarbij het mogelijk moet zijn om in het z.g.n. linker rijtje te eindigen.
Er komen een viertal A-junioren over waarvan er enkele al wat wedstrijden in de hoofdklasse zijn uitgekomen, deze spelers moeten naar hun vermogen worden ingepast.
De trainingen zijn op dinsdag en donderdagavond in de eigen sporthal de Tol in Bunnik.

Contact

Voor informatie kan er contact worden opgenomen met Adri de Buck 030-6563052 of met Jan Wieman 030-6561586. Zie ook www. hvceleritas.nl


Handbalvereniging Eksplosion’71 uit Tegelen (1-4-2010)
Handbalvereniging Eksplosion’71 uit Tegelen zoekt een trainer voor het eerste herenteam, volgend seizoen uitkomend in de 2de klasse van de afdeling Limburg. Het gaat om een jonge, enthousiaste en talentvolle spelersgroep met een gemiddelde leeftijd van circa 20 jaar. De trainingen zijn op woensdag- en vrijdagavond.

Contact

Kandidaten kunnen contact opnemen met Hay Idink (077-3826827) of een e-mail sturen naar: h-idink@home.nl


Sv S.D.O.L. (3-3-2010)

Sv S.D.O.L. is op zoek naar een enthousiaste handbaltrainer/trainster voor het dames 1 team. zij spelen momenteel in de regioklasse B. De trainingsavonden zijn op de dinsdag en donderdagavond.
Gegevens over sv SDOL kunt u vinden op www.svsdol.nl

Contact

Voor meer informatie kunt u terecht bij de voorzitter Gerben Holtmaat tel 06 23019394 e mail: gerbenholtmaat@hotmail.com


Handbalvereniging Houten (3-3-2010)

Handbalvereniging Houten zoekt voor het seizoen 2010-2011 een trainer voor de Heren Senioren en Heren A-jeugd. Gezocht wordt een trainer die beide teams gaat trainen en de senioren ook gaat coachen.
De A-jeugd speelt in de landelijke jeugddivisie de heren spelen op afdelingsniveau. Voor het nieuwe seizoen willen we in de senioren gaan "verjongen" om zo het speelniveau te verhogen.

Contact

Informatie via info@hvhouten.nl


De Leusder Handbal Vereniging (LHV) (21-2-2010)

De Leusder Handbal Vereniging (LHV), een gezellige handbalvereniging met een sterk 'wij' gevoel, zoekt voor haar dames senioren met ingang van seizoen 2010/2011 een trainer/trainster. Het 1e team speelt momenteel 3e klasse in de zaal en heeft als doel om binnen een aantal jaren te promoveren naar de 2e klasse. Daarbij is meegenomen dat de A-jeugd m.i.v. seizoen 2010/2011 doorstroomt naar de senioren. Dames 2 speelt in de 4e klasse in de zaal.


Wij vragen:

· een enthousiaste, ervaren trainer/trainster
· bereid om als coach voor dames 1 op te treden
· bereid om de vaste trainingen voor de damesteams te verzorgen

Wij bieden:
· een gemotiveerde, verjongde groep dames
· een goede trainingsaccommodatie: op woensdagavond een sporthal, op vrijdagavond een sportzaal
· een gloednieuwe veldaccommodatie met 2 verharde velden.

Contact

Voor verder contact, kunt u bellen met:
Marita Voogt
Voorzitter Technische Commissie LHV
033-4944048


Dames Selectie DSOV Vijfhuizen (21-2-2010)
Succesvolle Dames Selectie DSOV Vijfhuizen zoekt nieuwe trainer!
Het gaat goed met de dames van DSOV! Het zaal kampioenschap komt steeds dichterbij wat hun naar de 1e klasse brengt. Buiten spelen de dames 2e divisie.
Voor dit succesvolle team zijn we op zoek naar een nieuwe trainer!
Vijfhuizen, een klein dorpje in de Haarlemmermeer, vlak tegen Haarlem aan, herbergt een springlevende sportvereniging, genaamd DSOV, Door Sport Ontspanning Vijfhuizen. Deze vereniging geeft de mogelijkheid tot het beoefenen van twee takken van sport, namelijk voetbal en handbal, zowel op het veld als in de zaal. In totaal heeft DSOV 500 leden. Bij DSOV staat naast prestatie sportiviteit en gezelligheid hoog in het vaandel. Het handbalbestuur en de dames van de selectie hebben de ambitie om het huidige succes vast te houden en uit te breiden. Hiervoor is een goede trainer onmisbaar. Wij zoeken daarom op korte termijn een train(st)er die ons mee wil helpen deze ambitie vast te houden en waar te maken.

Contact
Heeft u interesse of kent u iemand die interesse heeft, neemt u dan contact op met de voorzitter van de handbal commissie via sasensan@hotmail.com. Wij maken dan graag samen met een aantal dames uit de selectie nader met kennis met u!Handbalvereniging HMS-Achilles te Utrecht (21-2-2010)

Handbalvereniging HMS-Achilles te Utrecht is voor de Damesselectie op zoek naar een trainer(ster). Tevens zal deze trainer het 1e dames gaan coachen. Dames 1 speelt in de 2e klasse MN, en staat op de 2e plaats.
Dames 2 speelt in de 4e klasse en staat op dit moment boven aan.

Contact
Reactie kunnen naar hmsachilles@handbal.nl Website: www.svhms.nlHandbalvereniging Houten (21-2-2010)

Handbalvereniging Houten zoekt voor het seizoen 2010-2011 een trainer voor de Heren Senioren en Heren A-jeugd.
Gezocht wordt een trainer die beide teams gaat trainen en de senioren ook gaat coachen.
De A-jeugd speelt in de landelijke jeugddivisie de heren spelen op afdelingsniveau. Voor het nieuwe seizoen willen we in de senioren gaan "verjongen" om zo het speelniveau te verhogen.

Contact
Informatie via info@hvhouten.nlHandbalvereniging “SV Baarn” Baarn (21-2-2010)

Handbalvereniging "SV Baarn" zoekt voor het seizoen 2010-2011 een trainer-ster/coach voor het eerste dames team. De dames spelen regio klasse in de zaal, het is een jonge talentvolle groep die graag een stap verder wil maken. We zijn daarom op zoek naar een trainer-ster/coach die samen met ons die stap kan zetten. De selectie traint op Dinsdag en Donderdag avond.

Contact
Mocht je interesse hebben of iemand weten die interesse heeft, neem dan contact op met :
Gill Pinchetti: 0630002326 gipi@planet.nl
Greet Schouten: 0619928455 schouten1@hotmail.com
Joop Frankema: 0623453914 joop.frankema@solcon.nl


Handbalvereniging “SV Baarn” Baarn (21-2-2010)

Handbalvereniging "SV Baarn" zoekt voor het seizoen 2010-2011 een trainer/coach voor het eerste heren team. De heren spelen in de 1ste klasse en zij hebben de ambitie hogerop te gaan, het team heeft versterking van Neerlands beste linker opbouwer 2009 gekregen. We zijn daarom op zoek naar een fanatieke trainer/coach die samen met ons de doelstelling wil verwezenlijken. De selectie traint op Dinsdag en Donderdag avond.

Contact
Mocht je interesse hebben of iemand weten die interesse heeft, neem dan contact op met :
Gill Pinchetti: 0630002326 gipi@planet.nl
Greet Schouten: 0619928455 schouten1@hotmail.com
Joop Frankema: 0623453914 joop.frankema@solcon.nlbal.nl/SVBO uit Emmen (2-2-2010)

SVBO uit Emmen zoekt voor het seizoen 2010-2011 nog een enthousiaste trainer/coach voor de heren selectie.
Het eerste heren team van SVBO speelt dit seizoen in de Regioklasse en speelt zijn thuiswedstrijden op zondag in Sporthal Meerdijk te Emmen. De trainingen zijn op woensdag en vrijdag in Sporthal Meerdijk te Emmen.

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met John Wegkamp j.wegkamp@home.nl


Handbalvereniging SVWW (Wijster/Westerbork) (1-1-2010)

Handbalvereniging SVWW (Wijster/Westerbork) is een gezellige handbalvereniging met een sterk 'wij' gevoel. Zoekt voor haar dames senioren een nieuwe hoofdtrainer/trainster. Het 1e team speelt momenteel 1e klasse afdeling Noord en heeft als doel om binnen een aantal jaren een stapje hogerop te komen. Dames 2 en 3 spelen respectievelijk 2e en 3e klasse. Verder vinden wij het belangrijk dat de hoofdtrainer nauw betrokken is met de jeugd.

Wij vragen:een enthousiaste gedreven ervaren trainer/trainster· bereid om als coach voor dames 1 op te treden · bereid om de vaste trainingen voor de dames 2 en 3 te verzorgen· nauw betrokken zijn met de jeugd.
De trainingsavonden zijn op woensdag en op vrijdag.

Contact
VVoor meer informatie kunt u contact opnemen D. Ipema-Stel voorzitter SVWW tel. 0593 56 29 63.


Handbalvereniging Auto van Ewijk/LHC uit het Overijsselse Lemelerveld (1-1-2010)

Handbalvereniging Auto van Ewijk/LHC uit het Overijsselse Lemelerveld zoekt voor het seizoen 2009-2010 een trainer(ster)-coach voor haar DS1 team dat uitkomt in de landelijke Hoofdklasse A. Auto van Ewijk/LHC is een ambitieuze vereniging die inmiddels al 10 seizoenen actief is op hoofklasse- en eerste divisieniveau.

Contact
Voor meer info kunnen belagstellenden contact opnemen met Gert Wessels, tel.06-51722465, email: gert.wessels@kpnmail.nl


HV VESPO- Venhorst (8-7-2009)

Trainer/coach gezocht voor damesteam uitkomend in de tweede klasse.H.V. Vespo is een kleine vereniging met drie teams. Ons damesteam heeft sinds recent geen leiding meer. Graag zien wij ze goed voorbereid en ondersteund het nieuwe zaalseizoen in gaan. Het is een relatief jong team met een goede (sportieve) sfeer die er voor willen gaan.

Contact
Heeft u interesse om deze handbalsters te leiden naar mooie resultaten? Neem dan a.u.b. contact op met onze secretaris, Astrid Rooderkerken (vespo@handbal.nl).


HVCamelot- Tilburg (29-6-2009)
TSHV Camelot is op zoek naar een trainer/ coach voor het herenteam! Sinds vier jaar speelt het herenteam van TSHV Camelot mee in de reguliere competitie. Na de eerste competitie was er meteen sprake van een promotie naar de 3de klasse en hierop volgende meteen een promotie naar de 2de klasse. Na nu twee jaar in de 2de klasse in de middenmoot te hebben meegedraaid is het streven ernaar om bij de top 3 in deze klasse te eindigen en eventueel te promoveren. Vanaf medio augustus zijn wij op zoek naar een trainer/coach die samen met ons wil streven naar de top 3 in de 2de klasse. Wij zijn een groep fanatieke studenten die graag handballen en ook de intentie hebben om te winnen. Binnen Camelot is er een redelijk niveauverschil. De trainer/ coach zal in staat moeten zijn om hier mee overweg te kunnen. Ook is het belangrijk dat je communicatief vaardig bent.

Contact
Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Hanneke Michels via: camelothandbal@yahoo.com of een kijkje nemen op onze website: www.camelothandbal.nl


Handbalvereniging Lelystad uit Lelystad(29-6-2009)
Handbalvereniging Lelystad uit Lelystad zoekt voor de aankomende 2 seizoen een trainer voor de herenselectie.Het is een ambitieuze, jonge (gemiddeld 20 jaar, de jongste is 14 jaar de oudste +/- 34) en fanatieke groep, uitkomend in de eerste klasse, doel is binnen 3 seizoenen naar de hoofdklasse te promoveren.Trainingsavonden zijn op dinsdag en vrijdag., Verder behoort het coachen van het 1e team tot zijn/haar taken.

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter de Lange info@handbal-lelystad.nl