Zoek binnen deze site :

                                                            Klik hier voor contact

databanken

32e internationaal Pinksterhandbaltoernooi Heythuysen (Limburg)
Aanvang: 10 juni
Eind: 13 juni
Laatste inschrijfdatum: 1 mei
Plaats: Heythuysen

Van vrijdag 10 t/m maandag 13 juni 2011 organiseert s.v. VIOS het internationale Pinksterhandbaltoernooi. Dit jaar voor de 32e keer.

Uiteraard staan er dit jaar ook weer drie (!) feestavonden op het programma. Dus naast handballen kun je ook nog helemaal uit je dak gaan.

Dit jaar hebben we enkele vernieuwingen doorgevoerd:
§ Op zaterdagmiddag vanaf 16:00 uur organiseren we een recreatie-, familie-, buurten-, straten-, bedrijventoernooi (max. 3 competitie of actieve spelers)
§ Op zondag kunnen ook (afhankelijk van het aantal beschikbare speelvelden) B-jeugdteams deelnemen. Die kunnen dus 2 dagen (!) handballen.

Wij nodigen je van harte uit om (wederom) deel te nemen aan ons toernooi.

Programma 2011:
Vrijdag 10 juni:
§ Feestavond/Disco (90’s en 00’s) voor jong en oud.
Zaterdag 11 juni:
§ 10:30 uur handbaltoernooi voor B-, C-, D-jeugd en mini’s.
§ 16:00 uur veteranentoernooi
§ 16:00 uur recreatie-/familie-/buurten-/straten-/vrienden-/bedrijventoernooi
§ Feestavond/Disco voor de jong en oud (voor elk wat wils: Dance, Hip hop, R&B, muziek van nu, Nederlands talig, schlagers, golden oldies, 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en 10’s)
Zondag 12 juni:
§ 10:00 uur handbaltoernooi voor B-jeugd, A-jeugd en senioren.
§ Feestavond/Disco voor jong en oud.
Maandag 13 juni:
§ Sluiting VIOS - toernooi 2011 (12:00 uur)

Waar is het:
Het toernooi en de nevenactiviteiten vinden plaats op sportcomplex “Aoreven”, gelegen nabij het Sportcentrum/Zwembad in Heythuysen. U vindt een routeplanner op onze website www.svvios.nl (vereniging, route) waarmee u de snelste of kortste weg naar Heythuysen kunt plannen. Inschrijving/inschrijfgeld:
§ Uw inschrijving zien we graag tegemoet vóór 1 mei 2011. Bij voorkeur via onze website www.svvios.nl (toernooi, aanmelden toernooi 2011) of door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen.
§ Aangezien de grootte van het handbalcomplex beperkt is en wij het toernooi ook gezellig en overzichtelijk willen houden, zullen wij de aanmeldingen naar volgorde van binnenkomst behandelen. Om teleurstelling te voorkomen, raden wij u aan om zo snel mogelijk in te schrijven.
§ Het inschrijfgeld bedraagt € 17,50 per team voor recreatieteams, veteranen, senioren en A-jeugd en € 12,50 per team voor de overige categorieën. B-jeugdteams die 2 dagen deelnemen betalen € 20,00. U kunt het gelijktijdig met de inschrijving overmaken op rek.nr. 14.42.30.968 van Rabobank Leudal (BIC code RABONL2U IBAN NL02 RABO 0144230968), t.n.v. VIOS Heythuysen (graag de verenigingsnaam en teams vermelden).

Camping:
§ De mogelijkheid bestaat om op ons complex te kamperen. Vanaf vrijdag 10 juni 2011 13:00 uur bent u welkom. U kunt bij ons verblijven tot en met maandag 12 juni 2011 12:00 uur. De kosten bedragen € 2,50 per persoon per nacht.
§ U kunt uitsluitend overnachten in tenten waarvoor u zelf moet zorgen! De gemeenteverordening schrijft voor dat er geen caravans en campers op het kampeerterrein mogen en ook geen vracht-, bestel- en gewone auto’s of aanhangwagens. Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid van het sportcomplex.
§ U krijgt een kampeerplaats toegewezen. U betaalt een borgsom van € 50,00 per kampeerplaats c.q. vereniging. U krijgt de borgsom terug, als u bij vertrek de kampeerplaats weer in dezelfde staat (d.w.z. geen papier, rommel, etensresten, geen schroei- en/of brandplekken) achterlaat. Uiteraard houdt u zich aan het “VIOS Verblijfsreglement”.
§ Bedenk dat er op het kampeerterrein geen stroomvoorzieningen aanwezig zijn.
§ Grote stroomaggregaten worden niet op het kampeer- en sportterrein toegelaten.
§ Tapinstallaties worden niet op het kampeer- en sportterrein toegelaten
§ Er zijn voldoende gratis toiletten en douches op het sportcomplex aanwezig.

Ontbijt:
§ Voor € 4,00 per persoon per dag kunt u gebruik maken van het ontbijt. U kunt dit bij de inschrijving reeds reserveren.

Scheidsrechters:
§ Op zaterdag worden de wedstrijden van de C-jeugd, D-jeugd en Mini’s geleid door een scheidsrechter/spelleider van de eerstgenoemde (thuisspelende) vereniging. Zorg dus dat u een scheidsrechter of spelleider beschikbaar hebt. De wedstrijden van de B-jeugd, veteranen en de recreatieteams worden gefloten door scheidsrechters die door de toernooileiding zijn aangewezen.
§ Op zondag worden de wedstrijden (m.u.v. de B-jeugdwedstrijden) door A-scheidsrechters gefloten. Per A-scheidsrechter (die minimaal 4 wedstrijden fluit) mag 1 team gratis deelnemen. Overigens is er voor de scheidsrechters die op zondag fluiten een vergoeding en een attentie beschikbaar.
§ Zijn er binnen uw vereniging scheidsrechters die op één of beide toernooidagen aanwezig zijn en tevens bereid zijn enkele wedstrijden te fluiten, dan verzoeken wij u dit op het inschrijfformulier te vermelden.

Internet:
Bezoek regelmatig onze website www.svvios.nl voor het laatste nieuws over het toernooi, het wedstrijdprogramma en de wijzigingen daarin of voor het downloaden van diverse formulieren (bijv. inschrijfformulier).

Inschrijven:
Inschrijven doet u bij voorkeur via onze website www.svvios.nl (toernooi, aanmelden toernooi 2011) of door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen.

Tot slot:
Wij denken u d.m.v. de bovenstaande zaken een leuk, gezellig en goed georganiseerd toernooi te kunnen voorschotelen. Wij zien uw inschrijving dan ook graag tegemoet!

TOT ZIENS OP ONS 32e INTERNATIONALE PINKSTERHANDBALTOERNOOI

Namens de organisatie,
Jan Rutten
Tienderweg 23
6093 EN Heythuysen
Tel.: 0475 – 492013