Zoek binnen deze site :

                                                            Klik hier voor contact

Lid worden

Een unieke door Sportplan gegenereerde database : met bijna 1200 (handbal) spelletjes, oefeningen en achtergrondinformatie de grootste handbal-database op het WWW !! Een groot deel van de (handbal)spelletjes en oefeningen is in Flash (animaties), met bewegende beelden dus. Een deel als afbeeldingen en/of tekst. Videobeelden ter illustratie van diverse technieken zijn in de maak. Maak kennis met de (keurig op leeftijd ingedeelde) oefenstof, overzichtelijk gerangschikt in meer dan 60 categorien.

Maak gratis kennis!
* Krijg de eerste oefening van elke categorie GRATIS !
* Krijg de mogelijkheid om te experimenteren met het samenstellen van een 'training' door oefeningen op het klembord/trainingsformulier te plaatsen.
* Krijg de mogelijkheid om uw zelf samengestelde trainingen uit te printen.

>Wordt gratis gebruiker van handballaction.nl
Klik hier

Met de trainers-assistent on-line van HandballAction kunt u voortaan uw complete trainingsles samenstellen. Voor de complete versie betaalt u als "member" van HandballAction een bedrag van 75,- euro. Normaal zou een dergelijk membership 99.- of meer kosten.

Bovendien zal HandballAction zeer regelmatig met nieuwe oefenstof komen. Hierdoor blijft de database groeien en krijgt u steeds meer oefenstof voor hetzelfde abonnementsgeld per jaar !!

Mail ons voor vragen en opmerkingen over de techniek, inhoud, tekeningen, animaties, beschrijvingen en aandachtspunten. Heeft u wensen omtrent extra mogelijkheden binnen de Sportplan machine of heeft u wensen t.a.v. de oefenstof ? Laat het ons weten !

Mogelijkheid 1 : GRATIS LIDMAATSCHAP
*U kunt simpel en gratis toegang krijgen tot HandballAction/trainer online door uzelf éénmalig te registreren. U heeft dan toegang tot de database en kunt per onderwerp 1 oefening bekijken. U kunt gebruik maken van het clipbord en de agendafunctie. Zo kunt u zelf beperkte trainingen maken, printen en opslaan.
Wordt gratis gebruiker van www.handballaction.nl
Klik hier

Mogelijkheid 2 : FULL MEMBER
* U kunt betalend member worden door uzelf éénmalig te registreren. U heeft dan toegang tot de gehele database en kunt per onderwerp alle oefeningen bekijken. U kunt gebruik maken van het clipbord en de agendafunctie. Zo kunt u zelf trainingen maken, printen en opslaan.
Download het incassoformulier.
Klik hier
U kunt ook direct geld overmaken aan Sportplan, waar na ontvangst u de benodigde info toegestuurd krijgt. Vermeld mailadres niet !!

Betalingen vanuit België
Ook Belgische belangstellenden kunnen op deze manier lid worden.
rekeningnummer 96.63.64.627
tnv Sportplan Eurupa BV io
Nieuwlandseweg 25
3824 XP Amersfoort
Iban nr NL90 SNSB 0966 3646 27
BIC SNSBNL2A

Mogelijkheid 3 : CLUBACCOUNT
*U kunt met uw club lid worden. U heeft dan toegang tot de gehele database en kunt per onderwerp alle oefeningen bekijken. U kunt gebruik maken van het clipbord en de agendafunctie. Zo kunt u zelf trainingen maken, printen en opslaan.
Afhankelijk van het account kunnen er 1 of meerdere leden de andere trainers monitoren en bijsturen. Zij krijgen toegang tot de mappen van de clubtrainers. Inclusief mailprogramma.
Download HIER het incassoformulier voor het clubaccount.

Mogelijkheid 4 : NHV - lid
*Lid worden via het Nederlands HandbalVerbond : klik : HIER

VERLENGINGEN
full account lidmaatschap
clubaccount


Handleidingen
Handleiding full member
Handleiding NHV ongediplomeerd trainer
Handleiding NHV gediplomeerd trainer
Handleiding clubaccount